Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Децата на "Поморие" станаха безспорен лидер на турнира "Футбол 9"

Децата на "Поморие" станаха безспорен лидер на турнира "Футбол 9"

Децата на ОФК „Поморие“ изиграха две срещи и завоюваха безспорното лидерско място на турнира „Футбол 9“. Той се проведе в Бургас на 03 и 04.09.2015 г., под организацията на Асоциация на българските футболисти, ОС на БФС – Бургас и Община Бургас.

Децата на ОФК „Поморие“ изиграха две срещи и завоювахабезспорното лидерско място на турнира „Футбол 9“. Той се проведе в Бургас на 03и 04.09.2015 г., под организацията на Асоциация на българските футболисти, ОСна БФС – Бургас и Община Бургас.

На стадион „Каменица-Арена” футболиститени, родени през 2004 година, се срещнаха с връстниците си от ПФК “Нефтохимик”. Мачът завърши 1:1, но след изпълнение на дузпи тимът нипостигна краен резултат от 3:2.Детската ни подготвителна група изигра втората сисреща с отбора на “Бургас спорт”. При нея „Поморие“ победи с 2:0, като и дватагола бяха реализирани от Давид Абрашев.

Така възпитаниците на Лъчезар Данев се класирахана финал срещу състава на “Бъдеще” и доказаха своето превъзходство, спечелвайкипървото място в турнира.Купата бе връчена на победителите лично от кметана Бургас Димитър Николов, а играчът ни Рамис Ерсоев получи награда занай-добър състезател.При Общински футболен клуб „Поморие“отиде и наградата за най-добър треньор на турнира, а именно наставникът на децата- Лъчезар Данев.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега