Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Децата от ЦДГ "Пламъче" садиха дръвчета и мериха сили в спорно състезание

Децата от ЦДГ "Пламъче" садиха дръвчета и мериха сили в спорно състезание

Малчуганите от ЦДГ 9 "Пламъче", заедно със своите преподаватели, засадиха дръвчета в двора на детското заведение. В инициативата "Посади дърво, посей добро" се включиха и родители. Проявата бе посветена на Денят на земята. Празникът продължи със спортно състезание, в които децата демонстрираха физически умения, бързина и сръчност.

Малчуганите от ЦДГ 9 "Пламъче", заедно със своите преподаватели, засадиха дръвчета в двора на детското заведение. В инициативата  "Посади дърво, посей добро" се включиха и родители. Проявата бе посветена на Денят на земята. Празникът продължи със спортно състезание, в които децата демонстрираха физически умения, бързина и сръчност.

В същия ден се проведе открита ситуация в подготвителна група на ЦДГ "Пламъче" за добра практика в интегрираното обучение на деца със специални образователни потребности, организирано от РИО - Бургас и Ресурсен център - Бургас. Темата на откритата ситуация бе "Декоративно рисуване" и беше представена от Анка Алексиева и Доротея Димитрова.

След приключването на открития урок, се проведе дискусия по актуалните аспекти на интегрираното обучение в детските градини, на която беше дадена възможност за обмен на идеи за приобщаване на децата със специални образователни потребности и възможностите за прилагане на успешните практики в детските градини.

От детското заведение анонсираха, че предстоят още празници в ЦДГ "Пламъче".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега