Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дейвид Камерън остава на Даунинг стрийт за втори мандат

Дейвид Камерън остава на Даунинг стрийт за втори мандат

Консервативната партия на Дейвид Камерън извоюва победа на парламентарните избори във Великобритания, с което новият стар премиер си подсигури още пет години на Даунинг стрийт 10, съобщават световните агенции. Торите спечелиха почти пълно мнозинство и по всяка вероятност ще успеят да формират самостоятелно правителство.

Консервативната партия на Дейвид Камерън извоюва победа на парламентарните избори във Великобритания, с което новият стар премиер си подсигури още пет години на Даунинг стрийт 10, съобщават световните агенции. Торите спечелиха почти пълно мнозинство и по всяка вероятност ще успеят да формират самостоятелно правителство.

"Целта ми продължава да бъде простичка - управление в името на интересите на всеки гражданин на Великобритания. Искам да обединим страната си, да обединим своето кралство!", заяви Камерън по време на победната си пресконференция. Той описа развоя на изборите като "най-сладката победа" и потвърди, че ще работи за осъществяването на референдума за и против излизането от Евросъюза.

Премиерът вече се завърна на Даунинг стрийт 10 и днес ще съвещава с кралицата. Специалисти коментират, че до дни се очаква сформирането на новото правителство. Лейбъристите от своя страна все още се съвземат след тежкото поражение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега