Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Делегация от Бахрейн изрази желание за сътрудничество с Бургас в областта на спорта

Делегация от Бахрейн изрази желание за сътрудничество с Бургас в областта на спорта

Делегацията от Кралство Бахрейн изрази желание и за изграждане на спортен център за бойни спортове в Бургас. Като първа стъпка към това може да бъде организиране на елитна Гала вечер по ММА още това лято в Бургас.

Делегация от Кралство Бахрейн посети за първи път Бургас и се срещна с кмета Димитър Николов, за да обсъдят желанието си за сътрудничество и възможностите за развитие и инвестиции в областта на спорта в морския град. На срещата присъства и заместник-кметът по спорт и туризъм в Община Бургас Манол Тодоров.

Гостите бяха водени от Мохамед Шахид - президент на Brave Combat Federation, глобална организация за смесени бойни изкуства в Бахрейн, съветник на президента на Олимпийския комитет на Бахрейн и основател на отбора по MMA - KHK. Той е първият състезател по смесени бойни изкуства, който представя Бахрейн в глобално ММА събитие.

Г-н Шахид сподели по време на разговора, че са избрали града заради отличните възможности, които предоставя за развиване на спортни дейности, възможности за туризъм и развиване на бизнес. Той изрази желание и за изграждане на спортен център за бойни спортове в Бургас. Като първа стъпка към това може да бъде организиране на елитна Гала вечер по ММА още това лято в Бургас.

Кметът Димитър Николов презентира спортните и инфраструктурни обекти в града, предоставящи условия за съвместно сътрудничество и заяви пред гостите, че ще се радва морския град да бъде домакин на спортното събитие.

Гостите споделиха, че след срещата ще посетят зала „Арена Бургас“ и Морска гара, като възможни места за провеждане на Гала вечерта, а всичко от визитата в Бургас, ще бъде докладвано на Негово височество Шейх Халед бин Хамад Ал Халифа, който вече е запознат с дейността на Общината, представителите от Bulgarian Fight Agency и домакинството на елитната К1 верига GLORY през 2023 г. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега