Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Музикални таланти ще се конкурират в първия кастинг на "Бургас и морето"

Музикални таланти ще се конкурират в първия кастинг на "Бургас и морето"

Наградният фонд е на стойност до 10 000 лв. В рамките на тази сума победителят получава професионален звукозапис в студио, изготвяне на видео, радио, телевизионна и онлайн реклама на песента.

Само няколко дни ни делят от първия кастинг на Конкурс за млади изпълнители "Бургас и морето". Талантливи изпълнители от цялата страна ще покажат най-доброто, на което са способни, а професионалното ни жури ще изслуша и оцени всеки от тях.

Кастингът ще се проведе на 24 февруари, от 10:00ч. в Културен дом НХК при вход свободен за посетители. Всички меломани са добре дошли в залата!

Новият формат за млади изпълнители надгражда традиционния конкурс за българска популярна песен „Бургас и морето“. В конкурса могат да участват индивидуални изпълнители, дуети, трио и групи до 6 човека на възраст между 16 и 33 години. Записалите се изпълнители ще се явяват на прослушването с една авторска песен и един кавър. 

Наградният фонд е на стойност до 10 000 лв. В рамките на тази сума победителят получава професионален звукозапис в студио, изготвяне на видео, радио, телевизионна и онлайн реклама на песента.

Ясни са и имената на професионалното жури на Национален конкурс за млади изпълнители „Бургас и морето“:

Доцент Дарияна Куманова - една от влиятелните жени в артистичния живот в Италия. Вече над две десетилетия българката е фактор на международната музикална сцена. От 2011 г. е доцент в Академията на Сан Ремо, удостоена е с наградата жена на годината в Италия в категория „Изкуство“, носителка на наградата „Златен лъв“ от фестивала във Венеция за професионални успехи в областта на музиката и културата. Дарияна е четвъртата жена диригент в историята на фестивала Сан Ремо. Управлява собствено музикално училище в Милано, което е школа за част от бъдещите звезди за световноизвестния фестивал и е предпочитано място за срещи на популярни европейски изпълнители, продуценти и журналисти.

Антонио Вандони е артистичен музикален директор на Radio Italia Solo Musica Italiana и Radio Italia TV. От 2000 г. се грижи и за артистичното ръководство на повече от 700 музикални събития на живо от вътрешната аудитория и в най-важните събития на живо в Италия и по света, в Санремо по време на фестивала, в "RADIO ITALIA LIVE Il concerto" на Пиаца дел Дуомо в Милано, в Палермо и Малта, на Олимпиадата в Пекин и Лондон, на Европейското първенство и Световното първенство в Германия, Южна Африка и Бразилия, от 2006 г. до момента.

Христин Стрижлев е завършил Музикално училище в гр. Плевен, магистър е по право от СУ “Климент Охридски” и доктор по икономика от УНСС. Адвокат от 1990 г. Управлява компании в областта на медиите от 1995 г. В момента е управляващ съдружник в „Радиоплей медия” АД - собственик на БГ радио, Радио 1, Радио 1 рок, Радио „Енерджи“, радио и телевизия „Сити“, Нова, Нова нюз, „Вероника“ и други.

Също така е член на Съвета на директорите ” Про нюз България” АД - издател на вестник "24 часа“, множество списания и разнообразни сайтове.

Към настоящия момент е и преподавател в Катедра „Интелектуална собственост и технологичен трансфер” на УНСС.

Преподава на студентите дисциплините „Интелектуална собственост”, „Интелектуална собственост в интернет и дигитална среда”, „Радио и телевизионен бизнес” и „Музикален бизнес”.

Михаела Маринова - българска певица, участник във форматите на Нова телевизия „X Factor“, „Маскираният певец“ и „Като две капки вода“. Част е от артистите на българската продуцентска компания „Вирджиния Рекърдс“.

Стефан Илчев е български музикант, певец, продуцент и артист. Носител на няколко музикални награди от местни и международни конкурси. Завършва оперно пеене в Националната музикална академия, участва в оперни постановки. Победител в седмия сезон на най-известното телевизионно шоу в България „Като две капки вода“. Стефан има три номер едно сингъла в класацията на БГ Радио. Музикалната биография на Стефан Илчев е свързана с конкурса за песен „Бургас и морето“. Песни в негово изпълнение няколко пъти са печелили Награда на публиката.

По рекламната визия на Национален конкурс за млади изпълнители „Бургас и морето“ работи млад и талантлив автор - Десислава Фучеджиева. Тя е студент в Национална художествена академия – Филиал Бургас, специалност „Плакат и визуална комуникация“. Средното си образование младата бургазлийка завършва „Проф. Панчо Владигеров“, специалност „Рекламна графика“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега