Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Демерджиев: Бургас вече не е арена на преследване на мигранти /Видео/

Демерджиев: Бургас вече не е арена на преследване на мигранти /Видео/

По думите му, КПП-тата в Бургаския регион засега ще останат, защото тактиката на каналджиите постоянно се променя. "КПП-тата са полезни и работят", категоричен е Демерджиев.

Бургас вече не е арена на преследване на мигранти. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев при посещеннието му в морския град. То е по повод годишния анализ на бургаската полиция. По думите му, КПП-тата в Бургаския регион засега ще останат, защото тактиката на каналджиите постоянно се променя. "КПП-тата са полезни и работят", категоричен е Демерджиев.

"Аз съм удовлетворен, че това, което обещах преди доста време тук, го изпълнихме. За съжаление, поводът тогава беше изключително неприятен – загубата на двама наши служители. Благодарение на усилията на централното ръководство и на директора на ОДМВР-Бургас, се доведе до това да няма вече такива случаи. Ще направим всичко възможно така и да продължи, и това не е само по отношение на Бургас, а в цялата страна имаме значителен и много сериозен напредък в това отношение", заяви още вътрешният министър.

Демерджиев коментира и предстоящия вот и това, че се очаква по-голяма активност от хората, които биха желали да манипулират предстоящите избори с различни престъпни практики. Той посочи, че се обсъжда по места какви мерки трябва да се предприемат допълнително, извън тези, които са добре познати, за да се обезпечи сигурността на вота. Министърът каза, че МВР ще се справи с тази задача.

Публикувахте от PoligrafF.net в Четвъртък, 16 февруари 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега