Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ден на протести в цялата страна

Ден на протести в цялата страна

Възможно е затруднение в придвижването на моторните превозни средства на територията на Община Бургас по маршрут: ул. "Крайезерна", "Проф. Яким Якимов" и обратно, съобщиха от полицията.

Ден на протести в цялата страна. Точно в 08.00 ч. започна блокадата на ключови места в София. Служители на градския транспорт излязоха на протест.  Те настояват за спешна актуализация на държавния бюджет заради скока в цените. Недоволните се събраха  на три места - Лъвов мост, Сточна гара и Петте кьошета. Образували са се сериозни задръствания, съобщава Нова телевизия. 

Градският транспорт се движи по график, но се очакват евентуални затруднения  заради блокирането на движението в целия център на столицата. Днес и превозвачите излизат на национален протест. Планирани са блокади в големите градове на страната, както и по граничните пунктове.  В столицата сборните точки са три. Част от камионите вече са на Цариградско шосе при парка „Врана”. Очакват се още товарни превозни средтсва, които ще спрат на входовете на София в района на магистралите "Тракия", "Хемус" и "Люлин". 

След това около 09.30 ч. тръгват на шествие към Министерството на финансите, а от там сборният пункт е Министерският съвет. Според бранша мерките срещу ценовата криза са закъснели. В Пловдив в сутрешния час пик стотици товарни автомобили се насочиха към шестте входно-изходни артерии на града, за да ги блокират. В протестната демонстрация са заявили участие над 300 тира. Те ще паркират в най-крайната дясна лента, за да не затрудняват движението в средната лента на шосетата, каквато е договорката с полицията. В поротеста ще се включат и автобусните превозвачи. В интервала между 9 и 17 часа няма да се движат нито градските, нито междуградските автобуси. Демонстрация са заявили и таксиметровите шофьори. Очаква се около обяд те да се съберат на жълтите павета. 

В Бургас няма да има протестно автошествие на превозвачи, а ще се блокира движението само на товарните автомобили по улица „Крайезерна“. Във връзка със заявения протест, обявен с начало 09.00 часа, е възможно затруднение в придвижването на моторните превозни средства на територията на Община Бургас по маршрут: ул. "Крайезерна", "Проф. Яким Якимов" и обратно, съобщиха вчера от полицията. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега