Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дена Димова: Да подкрепим българските учители

Дена Димова: Да подкрепим българските учители

По повод Световния ден на учителя кандидатът за общински съветник от КП „Ваклин Стойновски за БУРГАС” Дена Димова/на снимката четвъртата в дясно/, която също е учител поздравява своите колеги. Поздравителният адрес носи апела "Да подкрепим българските учители".

По повод Световния ден на учителя кандидатът за общински съветник от КП „Ваклин Стойновски за БУРГАС” Дена Димова/на снимката четвъртата в дясно/, която също е учител поздравява своите колеги:

Да подкрепим бургаските учители  

Днес е Световният ден на учителите. Да се поклоним на българския учител. За него са казани много неща, различни, зависи от гледната точка. Но сигурно никой няма да оспори факта, че той е най -  големият спонсор на обществото. Ето защо трябва да бъдем дълбоко признателни на българския учител. Той се грижи за интелектуалното и духовно израстване на България. Това е най - важната му роля. Аз съм учител и се гордея с тази си роля.  

И тъй като държавата е затруднена да възнагради учителя според заслугите му, българският учител може да си помогне сам. И то пак с труда си, като участва в разработването на проекти. От това ще спечелят всички: учениците - ще се повиши качеството на учебно-възпитателния процес; училището - ще се подобрят условията за учебна работа; родителите - ще бъдат съпричастни към обучението и възпитанието на децата си; учителите - ще повишат квалификацията и финансите си.

Но на колко учители се дава възможност да участват в проекти – на много малко. Затова предлагам, в следващия Общински съвет към Комисията по образование да се учреди приемна от специалисти, които да консултират и подпомагат бургаските учители в разработването на проекти. Ако аз вляза в Общински съвет, ще работя това предложение да стане факт.  

Честит празник на всички бивши и настоящи учители! Бъдете откриватели, бъдете творци и не спирайте да извайвате нашето бъдеще – децата!      

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега