Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Денков: Тазгодишните матури ще се проведат на модули

Денков: Тазгодишните матури ще се проведат на модули

Промяна в протичането и оценяването няма да има.

Тазгодишните матури ще се проведат на модули, по модел на есенната сесия през 2016-а година. Промяна в протичането и оценяването няма да има. Това съобщи служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков в ефира на бТВ.

През май т.г. зрелостниците ще получават изпитния материал на части и ще разполагат с точно определено време за работа върху всяка от частите. След изтичане на времето те ще предават работата си в плик и няма да имат възможност да се връщат и да работят повече върху съответната част. Зрелостниците ще имат право да излизат от изпитната зала след приключване на работата върху всеки модул.

Проф. Николай Денков обеща приемственост в работата на министерството по отношение на всичко добро, направено от предишния екип. Като успех на МОН под ръководството на г-жа Меглена Кунева той отбеляза спокойното стартиране на учебната 2016/2017 година и създаването на отделна дирекция „Професионално образование“ в министерството.

„Освен това екипът на г-жа Кунева успя да подреди системата с учебниците. От вчера вече има приети учебници за първи и пети клас", посочи проф. Денков. Министърът определи като чудесна идеята за двойно по-високи учителски заплати с уговорката, че за това са необходими съответните финансови разчети и решения, които влизат в правомощията на едно редовно правителство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега