Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутат подаде оставка след селфи с Пеевски

Депутат подаде оставка след селфи с Пеевски

Владислав Панев е подал оставка като зам.-председател на ПГ на "Демократична България"

Владислав Панев е подал оставка като зам.-председател на ПГ на "Демократична България" заради селфито с Делян Пеевски, научи "По света и у нас". Преди дни Панев публикува снимка в профила си във Фейсбук, на която изглежда видимо доволен в компанията на депутата от ДПС. Двамата са в кулоарите на парламента. Снимката вбеси избирателите на "Демократична България". След вълна от негативни коментари Панев я изтри от Фейсбук.

По-късно Владислав Панев написа в социалната мрежа: "По повод селфито на деня. Говорихме с журналисти в кулоарите на парламента, когато Пеевски мина покрай нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал друг път.Извинявам се на хората, които са се засегнали от това. Естествено, че Пеевски е еманация на олигархичния модел в България. Нееднократно съм вадил истински разкрития срещу него, Ковачки, Вълка. Имам топки и не ми пука, че това може да ми навреди, както се е случвало. Съдебни дела, открадната кола, измислени статии в жълтите медии. Не е приятно. Но се боря за това да превърнем България в нормална държава с всички сили. И да, усмихвам се повече от много други и сигурно имам специфично чувство за хумор. Това е."
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега