Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутати от Коалиция за България поздравиха бургазлии за празника

Депутати от Коалиция за България поздравиха бургазлии за празника

Народните представители от Коалиция за България инж. Димчо Михалевски и Атанас Зафиров поздравяват бургазлии с празника на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Народните представители от Коалиция за България инж. Димчо Михалевски и Атанас Зафиров поздравяват бургазлии с празника на българската просвета и култура и на славянската писменост. Предоставяме ви двата поздравителни адреса, изпратени до медиите, без каквато  и да е редакторска намеса:

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Скъпи съграждани, поздравявам Ви с днешния празник – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.           

Отправям поздрав към всички учители, които с любов и грижа разтварят пред нашите деца необятните хоризонти на знанието и духовността. Които с постоянство, упоритост и вдъхновение даряват на следващите поколения българи едно от най – важните неща в живота - знанието.        

През многовековната история на нашата държава, стремежът на народа ни към образование и култура винаги е бил така силен, както стремежа му към свобода и независимост. А училището винаги е било стожер на националната ни идентичност, гаранция за успеха и бъдещето на страната ни.        

Поздравявам всички ученици! Вие сте силата, енергията и надеждата за успеха на България! Пожелавам Ви да растене знаещи, можещи и уверени в своите способности!        

На всички, които милеят и работят за българската просвета и култура, желая винаги да бъдат удовлетворени от постигнатото и да получават от обществото онази признателност, която им се полага. Честит празник! Атанас Зафиров – председател на Областен съвет на БСП – Бургас   

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС       

ОТ ИНЖ. ДИМЧО МИХАЛЕВСКИ–НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ, ОБЛАСТ БУРГАС      

Уважаеми  дейцина българското образование, наука и култура,      

Скъпи ученици и студенти,          

Денятна българската просвета и култура и на славянската писменост –24 май е повод за пореден път да Ви поздравя и засвидетелствамуважение към Вас, учителите, дейците на просветата и културата, които с любов игрижа разтваряте пред нашите деца безкрайните хоризонти на знанието идуховността. Учителите, които с вдъхновение, постоянство и упоритост съхранявати предават знанията и патриотизма на следващите поколения българи.        

24 май е символ на достойнство,традиция. Това е празник на хората, градящи устоите на нацията, възпитаващипоколенията. През многовековната история на нашата държава училищетовинаги е било символ и стожер на националната ни идентичност, гаранция зауспеха и бъдещето на България. През многовековнатаистория на нашата държава училището винаги е било символ и стожер нанационалната ни идентичност, гаранция за успеха и бъдещето на България.         

24 май е нашият български специаленден. Той е най-обичаният български празник, който трябва да посрещнем съссамочувствието, което заслужаваме и което трябва да предадем на нашитедеца.  

Скъпиучители! Поздравявам Ви за това, че при всичките несгоди, продължавате все такавъзрожденски да давате своя принос в духовното израстване нанацията.          

Нека този празник укрепи вашата гордости вяра за добруването на нашите деца, за духовното бъдеще на страната ни! Да секалява непрестанно волята и духът ни за бъдещето на България!        

Искам  да Ви уверя, ченародните представители от Коалиция за България – Бургас ще работим неуморно заиздигане на още по-високо равнище на българската културна идентичност и зарешаване на проблемите на образованието и културата.Честит празник!  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега