Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутати планират нов опит да върнат цигарите в баровете

Депутати планират нов опит да върнат цигарите в баровете

Депутати от групата на ДПС, подкрепени от БСП и Атака, готвят нов опит да атакуват строгия режим за тютюнопушенето на закрито с либерализиращ законопроект. Това потвърди пред Нова тв Хасан Хаджихасан. Припомняме ви, че това бе едно от предизборните обещания на БСП, което обаче срещна сериозен отпор в НС и бе отхвърлено. Новото предложение щяло да влезе за гласуване в началото на март.

Депутати от групата на ДПС, подкрепени от БСП и Атака,готвят нов опит да атакуват строгия режим за тютюнопушенето на закрито слиберализиращ законопроект. Това потвърди пред Нова тв Хасан Хаджихасан.Припомняме ви, че това бе едно от предизборните обещания на БСП, което обачесрещна сериозен отпор в НС и бе отхвърлено. Новото предложение щяло да влезе загласуване в началото на март.

Новият проектозакон, който предстои да бъде внесен,предвижда заведенията, които разполагат с изградени зони за пушачи, да могат даги използват по предназначение. В тези, в които пък липсват такива обособенизали, да се пуши след 22 ч.

По думите на Хаджихасан, това ще елиминира основниятдовод на противниците на либералния режим за тютюнопушене, че семействата смалки деца не могат да посещават заведенията заради цигарения дим. В крайнасметка именно баровете и дискотеките са едни от целевите заведения, къдетототалната забрана да падне.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега