Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутатите отхвърлиха винетките за един ден и половин година

Депутатите отхвърлиха винетките за един ден и половин година

Народните представители отхвърлиха на първо четене идеята на реформаторите Петър Славов и Мартин Димитров за въвеждане на допълнителни винетки за един ден и за шест месеца.

Народните представители отхвърлиха на първо четене идеята на реформаторите Петър Славов и Мартин Димитров за въвеждане на допълнителни винетки за един ден и за шест месеца. Депутатите гласуваха против, като някои се обосноваха с липсата на анализ за необходимостта на новите винетки, други пък посочиха, че търсенето няма да бъде голямо, информира в-к "Дневник".

"Предлага ни се да приемем промени в Закона за пътищата, а няма предварителен анализ дали има нужда от 6-месечни винетки", заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по време на обсъждането. Той посочи, че вече има седмични и месечни винетки, които шофьорите могат да купят, ако не желаят или нямат нужда от годишен стикер.

Против шестмесечните винетки се обяви и шефът на АПИ - Лазар Лазаров, който посочи, че търсенето ще бъде твърде малко, за да се оправдае печатането на новите стикери. Той се позова на проучване, което агенцията провела при въвеждането на винетките през 2004 година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега