Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутатът от ГЕРБ Вяра Петрова подаде оставка

Депутатът от ГЕРБ Вяра Петрова подаде оставка

Депутатът от парламентарната група на ГЕРБ Вяра Петрова подава оставката си като народен представител и като общински координатор на ПП ГЕРБ – Карнобат.

Депутатът от парламентарната група на ГЕРБ Вяра Петрова подава оставката си като народен представител и като общински координатор на ПП ГЕРБ – Карнобат. В заявление до Изпълнителната комисия на партията, Вяра Петрова декларира, че след произнасяне на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, и при констатирани нарушения, ще депозира оставката си като народен представител и пред Народното събрание.

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, след като се запознае с всички факти и обстоятелства от проверката на Комисията за конфликт на интереси, ще вземе решение по депозираните оставки на Вяра Петрова.  

Припомняме, че на пресконференция областният лидер на БСП Атанас Зафиров, който внесе сигнала за конфликт на интереси,  разкри още подробности по случая с депутата Петрова, от които стана ясно, че 13% от целия бюджет на схема „Адаптивност” по ОП „Развитие на човешките ресурси” са отишли в неправителствената организация „Насърчаване на заетостта”.

НПО-то е собственост на Нели Симова, майка на Вяра Петрова. То е спечелило проекти за 305 хил. лева по тази схема. По друга схема „Развитие” средствата, които дружеството е получило, са малко над 117 хил. лева, други 20 хил. лева са отпуснати по схемата „Първа работа”. Парите са изразходвани чрез Бюрата по труда в Карнобат, Ботевград, Айтос, Бургас, Смолян от април до октомври, тази година. Имало и проект за изграждането на платформа за електронно обучение на деца от малцинствата за 180 хил. лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега