Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депутатът Петър Кънев проведе срещи в Бургаски регион

Депутатът Петър Кънев проведе срещи в Бургаски регион

Народният представител Петър Кънев, председател на комисията по икономическа политика и туризъм в парламента, проведе поредица от срещи в бургаски регион.

Народният представител Петър Кънев,председател на комисията по икономическа политика и туризъм в парламента,проведе поредица от срещи в бургаски регион.

Той посети „Промет Стиил” АД, по покана на изпълнителния директор на завода Виктор Дембицкий и обсъди с ръководството на предприятиетоактуални проблеми. Разисквани бяха възможностите за оказване на съдействате вработата на завода от страна на икономическата комисия в Народното събрание.

Петър Кънев се срещна и със студенти поправо в Бургаски свободен университет, които по негова покана и финансиране,през изминалата седмица бяха на посещение в столицата. Там те разгледаха сградатана Парламента и разговаряха с председателя на Народното събрание Цецка Цачева.След завръщането си в Бургас, младите хора споделиха с Петър Кънев своитевпечатления от визитата и изразиха готовност за бъдещи съвместни инициативи. 

Народният представител се включи и впосещението на мемориалния комплекс край село Топчийско, Община Руен и поднесецветя на паметника, където беше отбелязана 71 – вата годишнина от гибелта напартизани и ятаци от отряд „Народен юмрук”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега