Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Бойчев: Управляващите се готвят за служебна победа!

Димитър Бойчев: Управляващите се готвят за служебна победа!

„Управляващите партии в България се готвят за служебна победа на предстоящите избори за Европейски парламент”, категоричен е областният лидер на ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев.

„Управляващитепартии в България се готвят за служебна победа на предстоящите избори заЕвропейски парламент”, категоричен е областният лидер на ГЕРБ-Бургас и народенпредставител Димитър Бойчев. Реакцията му е по повод днешното решение намнозинството в парламента, а именно, че за първи път в демократичната историяна страната опозицията в лицето на най-голямата парламентарна група, каквото еГЕРБ, няма представител в ръководството на ЦИК.

Това е грубо нарушение наИзборния кодекс.Бойчеви колегите му смятат, че този безпрецедентен акт създава възможност България дапровали изборите за членове на Европейски парламент, а от там конституиранетому и конституирането на Европейската комисия.

ОтГЕРБ напомнят, че според българската Конституция, още в чл.1 се забранявакаквато и да е партия да си присвоя народния суверенитет, а чл. 11 ал. 2забранява която и да е партия или идеология да се превъплъщава в държавна.

„Следкато с формирането на правителство управляващите партии игнорираха вота наизбирателите, сега се опитват да го направят втори път. Искат да подменят вотапри формирането на институции, от които пряко зависи провеждането на следващитеизбори. Това е акт, който няма нищо общо с демокрацията и погазва законите иправата на гражданите”, категоричен е Димитър Бойчев.„Очаквамепредставителите на властта да осмислят своето решение от днес и то да бъдепоправено”, казва още народният представител от ГЕРБ.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега