Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Николов: Гласувах за ускореното развитие на Бургас

Димитър Николов: Гласувах за ускореното развитие на Бургас

"Вярвам, че бургазлии ще покажат висока избирателна активност. Искам следващите ни четири години да бъдат още по-успешни и гласувах за това!“, каза Димитър Николов минути, след като пусна своята бюлетина в урната.

„Гласувах за ускореното развитие на Бургас. За това, бургазлии да се гордеят с града си. Гласувах за модерно здравеопазване - технологично и с добри специалисти. Гласувах за образование на по-високо ниво, съобразено със съвременните изисквания и отворено към света. За повече инвестиции и по-големи заплати. Вярвам, че бургазлии ще покажат висока избирателна активност. Искам следващите ни четири години да бъдат още по-успешни и гласувах за това!“, каза Димитър Николов минути, след като пусна своята бюлетина в урната. Освен за кмет и местен парламент, той упражни правото си на вот в референдума за електронното гласуване.

Водачът на листата на ГЕРБ в Бургас Димитър Людиев също даде своя вот. Той гласува точно в 10.00 сутринта в ОУ "Пейо Яворов", заедно със сина си Илиян Людиев.

„Гласувах са спокойствието на бургазлии. През следващия мандат Бургас няма да загуби лидерската си позиция за развитие. Гласувах да задържим младите хора тук и да върнем много от тези, които напуснаха града и страната", каза Людиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега