Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дипломати: Недобросъвестни фирми, подмамват чужденците да инвестират в неуредени имоти

Дипломати: Недобросъвестни фирми, подмамват чужденците да инвестират в неуредени имоти

Представители на дипломатическия корпус на основно представените туристически общности на територията на община Несебър обсъдиха с кмета Николай Димитров въпроси свързани с безопасността, сигурността, здравеопазването и условията за почивка на туристите през летния сезон.

Представители на дипломатическия корпус на основно представените туристически общности на територията на община Несебър обсъдиха с кмета Николай Димитров  въпроси свързани с безопасността, сигурността, здравеопазването и  условията за почивка на туристите през летния сезон.  

На срещата присъстваха дипломати от Ирландското,  Норвежкото, Датското, и Британското посолства, както и почетният консул на Швеция във Варна.  Една от темите на разговор бяха  чуждите инвестиции в курорта . Според дипломатите  за съжаление много недобросъвестни лица и фирми, подмамват чужденците да инвестират в даден имот, след което се оказва, че документацията не е изрядна.

Градоначалникът увери своите гости, че общинска администрация винаги е готова да помогне на всеки един инвеститор и да направи всички необходими проверки за съответния имот, преди сделката за него да бъде осъществена.  

На срещата бяха обсъдени и условията за почивка на чуждестранните туристи в Несебър. Заради хилядолетната история и богатата си култура, старинният град е предпочитана дестинация за туристи от цял свят.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега