Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Директорката на Пътно управление в Пазарджик се самоуби

Директорката на Пътно управление в Пазарджик се самоуби

Временно изпълняващият длъжността директор на Областно пътно управление – Пазарджик, Марияна Фиданова се е самоубила в сряда сутрин, потвърдиха от полицията в града.

Временно изпълняващият длъжността директор на Областно пътно управление –  Пазарджик, Марияна Фиданова се е самоубила в сряда сутрин, потвърдиха от полицията в града. 44-годишната жена отишла меджу 7-ия и 8-ия етаж в блока, в който живее, качила се на стол и скочила. Веднага на мястото са пристигнали екипи на Спешна помощ, но жената е издъхнала намясто.

На този етап не се знаят мотивите за крайното решение на жената,  но е видно, че по тялото й няма следи от насилие. Причината най-вероятно са лични проблеми, защото не се знае в работата си Фиданова, която от 10 години работи в системата, да е имала проблеми. Колегите й са шокирани, казали са пред криминалистите, че в последния си работен ден жената е била в адекватно състояние.

От есента на 2010 година Марияна Фиданова заема поста временно изпълняващ длъжността директор на ОПУ-Пазарджик. Тя зае мястото на титуляря инженер Иван Дишов, който бе уволнен от длъжност. През миналата седмица Дишов спечели дело след обжалване и се очаква отново да се върне на работа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега