Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Длъжник си отряза кутрето, опита се да натопи кредитна компания

Длъжник си отряза кутрето, опита се да натопи кредитна компания

39-годишен мъж от село Росен подаде сигнал в полицията, че е бил отвлечен от петима мъже, които го заставили да си отреже малкия пръст на лявата ръка. В следствие на полицейското разследване, служителите на реда открили, че става дума за инсценировка. Мъжът се опитал да натопи служители на компания за частни кредити, за да избегне изплащането на дълг.

39-годишен мъж от село Росен подаде сигнал в полицията, че е бил отвлечен от петима мъже, които го заставили да си отреже малкия пръст на лявата ръка. В следствие на полицейското разследване, служителите на реда открили, че става дума за инсценировка. Мъжът се опитал да натопи служители на компания за частни кредити, за да избегне изплащането на дълг.

Сигналът постъпил в РУ - Созопол в полунощ, петък срещу събота. Длъжникът обяснил, че петима мъже го качили в джип, отвели го в гориста местност и го заставили да се обеси. След отказа му, мъжете го върнали в селото, където след закани го принудили да си отреже пръста.

Въпреки подадения сигнал, 39-годишният мъж отказал да съдейства на полицията. Разследващите открили, че през септември той изтеглил 1 000 лева кредит с помощта на 35-годишната жена, с която живеел на семейни начала. Падежът на първата вноска бил на 15-и октомври.

Още на следващия ден след крайния срок, жената получила предупреждение за непогасената вноска. Подобно съобщение получил и братът на длъжника, който заплатил първата вноска в заведение в селото. След това, той и служителите на фирмата си отишли.

По-късно в заведението влязъл и длъжникът, който бил във видимо нетрезво състояние. Взел нож и сам прерязал кутрето на лявата си ръка.

Придопълнителен разговор длъжникът признал пред полицаите, че умишлено ги заблудил с цел да набедиуправителя на фирмата за бързи кредити, с когото контактувал при искането заотпускане на кредит и при забавяне на плащането на вноските. Работата по случаяпродължава от служители на Районно управление –Созопол.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега