Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес е премиерата на "Дякон Левски" в Бургас

Днес е премиерата на "Дякон Левски" в Бургас

Две прожекции в Бургас ще има историческата лента "Дякон Левски". Премиерата на филма в морския град е днес, от 18 часа, в зала "Нефтохимик". Втората прожекция ще бъде на 7-ми март (събота). Специално за жителите на Бургас билетите за двете части на филма ще бъдат на обща цена 5 лева. Това е подарък от продуцента на лентата – Златина Филипова, за съгражданите й.

Две прожекции в Бургас ще има историческаталента "Дякон Левски". Премиерата на филма в морския град е днес, от 18 часа, в зала "Нефтохимик". Втората прожекция ще бъде на 7-ми март (събота). Специално за жителите на Бургас билетите за двете части на филма ще бъдат на обща цена 5 лева. Това е подарък от продуцента на лентата – Златина Филипова, за съгражданите й.

Режисьор на филма е Максим Генчев. В актьорския състав влизат Веселин Плачков в ролята на Левски, Симеон Филипов, Максим Генчев, Ники Сотиров, Ивайло Аспарухов, Стоян Цветков, Горан Гънчев, Петьо Цеков, Якуб Бахар и други. Продуценти са Максим Генчев и д-р Златина Филипова. В продукцията са взели участие над 500 души – статисти.

"Дякон Левски" е мащабнапродукция в две части, която разказва за живота на най-светлата личност в българскатаистория - Васил Левски. Магическият историцизъм и художественатаизмислица в лентата са преплетени с почти документална стилистика и проследяватживота на Апостола от детството му, през борбата му до бесилото.

Погледът на режисьора Максим Генчев е на съвременник, но изразните му средства редуват единмагически историцизъм с почти документална стилистика.Ще видимисторията на Левски такава, каквато никой досега не е разказвал.

През голяматалюбов, през саможертвата и себеотрицанието към бесилото и смъртта, която щедаде живот на надеждата за Свобода.Единйеродякон ще захвърли расото, за да тръгне сам из поробената си родина, за дасъздаде 400 тайни революционни комитета.Един турскиуправник ще разбере, че майка му е българка и че той се казва Боян.

Изборът ще етруден – първата голяма любов или любовта към Отечеството.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега