Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес отбелязваме Световния ден за борба с туберкулозата

Днес отбелязваме Световния ден за борба с туберкулозата

Днес отбелязваме Световния ден за борба с туберкулозата. По този повод стартира седмица на отворените врати в тубдиспансера. До 28-ми март, от 13.30 до 17.30 ч., гражданите ще могат да посетят клиниката за консултации. Също така, бургазлии ще могат да се подложат на скрининг за риска от туберколоза чрез анкета.

Днес отбелязваме Световния ден за борба с туберкулозата. По този повод стартира седмица на отворените врати в тубдиспансера. До 28-ми март, от 13.30 до 17.30 ч., гражданите ще могат да посетят клиниката за консултации. Също така, бургазлии ще могат да се подложат на скрининг за риска от туберколоза чрез анкета.

Освен това, гражданите ще получат информационни материали, в които се обяснява какво представлява заболяването, как да се предпазят от него, какви са рисковите фактори за заразяване с “жълтата гостенка” и механизмите на разпространение. Доброволци ще раздават материалите в часовете от 10:30 до 12:00 в района на БСУ, РЗИ и Новата поща, а от 14:00 до 15:30 ще обхванат ул. “Александровска”, Часовника и част от ул. “Богориди”. 

Здравно-информационната кампания, която започна още на 18-ти март, се организира от Община Бургас, съвместно със “Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас” ЕООД, сдружение “Каритас”, Общински младежки клуб “J. J. Cool A” и БМЧК.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега