Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес откриват изложението "За туризма от А до Я"

Днес откриват изложението "За туризма от А до Я"

Днес отваря врати изложението "За туризма от А до Я". Официалното откриване е насрочено за 10 часа, а мястото на събитието е Експоцентър "Флора". Десетки фирми ще вземат участие във форума, чиято цел е да събере на едно място представители на туристическия бранш, търговията и развлеченията от региона и страната.

Днес отваря врати изложението "За туризма от А до Я". Официалното откриване е насрочено за 10 часа, а мястото на събитието е Експоцентър "Флора". Десетки фирми ще вземат участие във форума, чиято цел е да събере на едно място представители на туристическия бранш, търговията и развлеченията от региона и страната. 

Периодът на провеждане на проявата е съобразен с подготовката на всички крайморски обекти за новия туристически сезон, като по този начин се цели предлагането на качествен туристически продукт и неговото максимално бързо достигане до директните потребители - туристите и почиващите от страната и чужбина.


До този момент своето участие в него са заявили над 30 фирми от различни браншове, свързани с предлагане на туристически услуги и стоки като проектиране, строителство и обзавеждане на обекти; компютърни системи и софтуерни решения, системи за сигурност; професионално оборудване; институции и организации, свързани с туризма и др.

Община Бургас ще предостави награда на един от посетителите  на изложението - два ваучера за посещение на остров Света Анастасия - една от най-новите и атрактивни забележителности в региона на Бургас. През двата дни на изложението-договаряне, от 17 часа пред Експо център "Флора", ще можете да видите на живо как готвят шеф Машков и шеф Радичев.

На 11 и 12 март от 11.00 часа, фирма Ес Ту България ЕАД, лицензирана от Google агенция, ще представи "Интерактивна възможност за виртуално представяне на Вашия бизнес".

За 11 март от 12.00 часа е насрочена презентация за запознаване на работодателите с предоставяните от Агенцията по заетостта услуги и финансирането за наемане на безработни лица, което могат да получат по ЗНЗ и Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Лектор ще е г-жа Пенка Кирилова - директор на дирекция "Регионална служба по заетостта" - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега