Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес стартира осмото издание на Burgas Game Jam

Днес стартира осмото издание на Burgas Game Jam

С участието на множество партньори, хакатонът обещава да бъде още по-вълнуващ и иновативен.

Осмото издание на Burgas Game Jam се завръща ударно със свежи идеи и нова локация. За първи път събитието ще се проведе в Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“ в Бургас от 26 до 28 януари. 48 часовият хакатон е част от глобалната мрежа Global Game Jam и е възможност за хора от всички възрасти и професии да се съберат и да създадат игри от различни жанрове. Организатори са бургаската IT организация BurgasLab. Събитието се провежда със съдействието на Община Бургас.

С участието на множество партньори, хакатонът обещава да бъде още по-вълнуващ и иновативен. Благодарение на Регионалната библиотека, участниците за първи път ще имат 24 часов достъп до залата и ще могат напълно да се потопят в атмосферата на създаването на игри. По време на събитието участниците ще могат да отпочинат в специално създаден за целта гейм корнър, където от френската компания EZ arcade са подготвили ретро гейм конзоли с любими аркадни игри.

И тази година участието е напълно безплатно. Макар и естеството на събитието да е хакатон, далеч не е нужно да си хакер, за да участваш. Чарът на Burgas Game Jam е, че можете да се включите в него, независимо дали имате опит в създаването на игри. Единственият важен критерий е да обичате игрите във всякаква форма.

Повече информация може да намерите ТУК.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега