Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес хиляди бургазлии чистят с настроение

Днес хиляди бургазлии чистят с настроение

Община Бургас се включи активно не само в популяризирането на кампанията „Да изчистим Българияа за един ден”, но и в нейната реализация. Днес лично кметът Димитър Николов поведе голяма част от своя екип на уборка по Северния плаж.

Община Бургас се включи активно не само в популяризирането на кампанията „Да изчистим Българияа за един ден”, но и в нейната реализация. Днес лично кметът Димитър Николов поведе голяма част от своя екип на уборка по Северния плаж. Включиха се зам.-кметът Атанаска Николова, главният архитект Веселина Илиева, председателят на местния парламент Снежина Маджарова, депутатите Димитър Бойчев, Галина Милева, Диана Йорданова и Стоян Гюзелев.

На общо 40 точки днес бяха раздавани чували и ръкавици. Към 13.00 часа 5000 бургазлии бяха взели участие в почистването само на четирите основни пункта – парковете Росенец и Минерални бани, боровата горичка край „Меден рудник” и плажа. Трудно е да се каже колко ентусиасти са се включили по комплексите и съставните селища, но там са раздадени близо 20 000 найлонови чувала. В Бургас кампанията бе подкрепена също от 23 фирми, 12 НПО и 10 училища.

Към 13.00 часа събраните и извозени битови отпадъци са 84 кубика, а строителните – 126 кубика. Мобилизираната техника е 28 самосвала и 7 челни товарача – фадроми. Почистването продължава и в следобедните часове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега