Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До 28 октомври движението по два участъка от АМ "Тракия" ще бъде затруднено

До 28 октомври движението по два участъка от АМ "Тракия" ще бъде затруднено

От днес до 28 октомври ще бъде затруднено движението по АМ „Тракия“ при пътен възел „Север“ при км 126 и по моста над р. Пясъчник при км 127, информират от АПИ. Причината е извършване на ремонт и рехабилитация на двете съоръжения.

От днес до 28 октомври ще бъде затруднено движението по АМ „Тракия“ при пътен възел „Север“ при км 126 и по моста над р. Пясъчник при км 127, информират от АПИ. Причината е извършване на ремонт и рехабилитация на двете съоръжения.

Пътен възел „Север“ е при пресичането на автомагистралата с второкласния път II-64 Карлово – Пловдив. Рехабилитацията се извършва като част от лот 14 от програма „Транзитни пътища V“. По време на рехабилитацията поетапно ще се спира движението по:

- платното за Бургас на АМ „Тракия“ от км 126 до км 127+100 и пътната връзка Карлово – Бургас. Трафикът ще се пренасочва двупосочно в платното за София, като се осигуряват вливанията и отливанията по останалите пътни връзки.

- платното за София на АМ „Тракия“ от км 126+150 до км 127+100 и пътната връзка Пловдив – София. Трафикът ще се пренасочва двупосочно в платното за Бургас, като се осигуряват вливанията и отливанията по останалите пътни връзки.

- аварийната лента на АМ „Тракия“ в платното за Бургас при км 126, като движението ще се осъществява в активната и изпреварваща лента при ограничение на скоростта 70 км/ч. Ще спре движението и по пътните връзки на АМ „Тракия“ в посока София – Пловдив и Карлово – Бургас.

- аварийната лента на АМ „Тракия“ в платното за Бургас при км 126, като движението ще се осъществява в активната и изпреварваща лента при ограничение на скоростта 70 км/ч. Ще спре движението и по пътните връзки на АМ „Тракия“ в посока Пловдив – Бургас и София – Карлово.

- аварийната лента на АМ „Тракия“ в платното за София при км 126, като движението ще се осъществява в активната и изпреварваща лента при ограничение на скоростта 70 км/ч. Ще спре движението и по пътните връзки на АМ „Тракия“ в посока Бургас – Карлово и Пловдив – София.

- аварийната лента на АМ „Тракия“ в платното за София при км 126, като движението ще се осъществява в активната и изпреварваща лента при ограничение на скоростта 70 км/ч. Ще спре движението и по пътните връзки на АМ „Тракия“ в посока Карлово – София и Бургас – Пловдив.

На участъците ще има необходимата пътна сигнализация. По време на ремонта движението по второкласният път II-64 Карлово - Пловдив, който минава под магистралата ще се осъществява двупосочно в една лента.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега