Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До дни в Бургас пристига първият от новите тролеи

До дни в Бургас пристига първият от новите тролеи

В края на месеца в Бургас ще пристигне първият от новите тролеи, съобщи за Радио „Фокус” - Бургас инж. Петко Драгнев, управител на общинския превозвач „Бургасбус”.

В края на месеца в Бургас ще пристигне първият от новите тролеи, съобщи за Радио „Фокус” - Бургас инж. Петко Драгнев, управител на общинския превозвач „Бургасбус”. 

„Необходимо е да се оборудва и предполагам ще бъде пуснат в пуснат в движение”, посочи инж. Драгнев. След това на няколко партиди до края на юни месец в Бургас ще пристигнат 12 тролея, а до края на месец септември – пълната бройка до 22. „Бургазлии, които ползват тролейбусния транспорт, могат да бъдат спокойно, че през летните месеци могат да пътуват комфортно, както в автобусите”, заяви той. 

Новите тролейбуси са закупени със средства от проект по ОП „Околна среда”. Те отговарят на всички изисквания, снабдени са с камери, които ще записват вътре в превозното средство и трафика пред него. „Отделно има монтиран двигател с вътрешно горене т.е. при падане на захранването по някаква причина, ПТП или аварийно-ремонтни работи, по трасето на тролейбуса ще може да се продължи с него за да може да не се прекъсва пътуването на пътниците в тролейбусния транспорт”, обясни инж. Драгнев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега