Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Добрата новина: Парите за операцията на малката Тани са събрани

Добрата новина: Парите за операцията на малката Тани са събрани

Стотици бургазлии и гости на града откликнаха на молбата за помощ на Тани и семейството й и станаха част от благотворителния концерт в подкрепа на момичето. Той се проведе вчера в залата на Операта. Добрата новина е, че парите за операцията на момичето са вече събрани. Кампанията продължава, тъй като средства ще бъдат необходими и за пътни, престой на родител и следоперативно лечение.

Стотици бургазлии и гости на града откликнаха на молбата за помощ на Тани и семейството й и станаха част от благотворителния концерт в подкрепа на момичето. Той се проведе вчера в залата на Операта. Добрата новина е, че парите, необходими за операцията на момичето, са вече събрани. Кампанията продължава, тъй като средства ще бъдат необходими и за пътни, престой на родител и следоперативно лечение.

Седящите места в залата на операта бяха изцяло заети, като се наложи внасянето на допълнителни столове. На сцената излязоха Рафи, Михаела Филева и Кристиан Костов, Трупата на Нешка Робева, Галя Ичеренска, Детски хор “Милка Стоева”, Балет “Дюн”, “Форсайт Крю”, Формация “Петлите”, Вениамин Димитров и Лидия Стаматова и много други.

Водещ на спектакъла бе Дияна Бедросян, а самата Тани и родителите й излязоха на сцената, за да благодарят на всички, помогнали на момичето да оздравее. Детето пя и танцува със звездите от X-Factor - Кристиан Костов и Михаела Филева. През цялото време из залата обикаляха момичета с кутии за дарения, което допринесе за събирането на сумата от 50 000 евро, необходима за операцията на Тани в Хановер.

Таня страда от герминативно-клетъчен тумор със злокачествен характер. Лекуващата клиника в Германия очаква момичето да пристигне в Хановер в началото на месец май, като детето ще бъде прието в лечебното заведение на 4-ти. Лекарите дават добри прогнози за интервенцията, но след нея Тани ще трябва да продължи лечението си. За целта семейството ще има нужда и от допълнителни средства.

Можете да помогнете на Тани с паричен превод по сметка:

IBAN: BG64UBBS80021044894940
ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ - БУРГАС
ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

За дарители от чужбина:

Bank name : UNITED BULGARIAN BANK AD

Bulgaria,  Sofia, St. Sofia 5

BIC CODE:  UBBSBGSF Addres  filial : Burgas, street Tsar Simeon first 131

Beneficiary name : TANIA DIMITROVA SURCHEVA

Account : BG64UBBS80021044894940

Средства може да преведете и през Paypal на Merchant ID: AXDGGYMUEN53J, email: tcgalaxysport@gmail.com - ТУК. Ако нямате регистрация в Paypal.com можете да дарите с кредитна карта, като натиснете връзката „Continue“ долу вляво на страницата. Ако имате регистрация в Paypal.com трябва само да се логнете през формата долу вдясно в страницата и да потвърдите дарението.

Предстои организирането на по-голям благотворителен концерт в подкрепа на бургаското дете през лятото. Датата ще стане ясна най-вероятно около средата на месец май.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега