Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Добре дошли в новия сайт на PoligrafF!

Добре дошли в новия сайт на PoligrafF!

Посрещаме пролетта с изцяло обновена визия.

Днес е Велик ден за PoligrafF - както за нас, така и за нашите читатели! Екипът ни с удоволствие и гордост Ви представя нашата сбъдната мечта - новата визия на сайта!

След 10 години на пазара, Информационен сайт PoligrafF получи пълно преобразяване, тъкмо навреме за настъпването на пролетта и празниците. Новият дизайн отново е подчинен на характерния ни червен цвят, но визията е по-цветна, по- пъстра, по-интерактивна. Надяваме се, че с нашето ново начало ще имаме и много поводи да Ви поднасяме добри новини.

На заглавната страница ще откриете всички най-нови публикации с новини от Бургас, България и Света. Те са организирани в различни раздели, които ще Ви позволят да се ориентирате по-лесно към новините и публикациите, които Ви интересуват. Запазили сме и основните раздели, които са се превърнали в наша отличителна черта - рубриките "Код Книга", "В NETA говорят", "Мама и аз". Вероятно най-много ще зарадваме и Вас, като Ви информираме, че вече имаме модерна динамична версия, която помага за по-приятна и удобна интеракция със сайта през мобилно устройство.

Използваме възможността да благодарим на всички, които дейно участваха в осъществяването на това начинание - на програмистите, които работиха без почивка, на всички приятели и партньори, които неотлъчно бяха до нас и ни помагаха с идеи, съвети и предложения. Искаме да благодарим и на всички клиенти, които ни гласуват доверие вече 10 години и продължават да бъдат част от PoligrafF.

Благодарим и на всички наши читатели, които всеки ден ни се доверяват и ни позволяват да ги информираме за най-важното от региона, страната и света. Продължаваме напред с нови сили и нестихващ ентусиазъм. Пишете ни, ако забележите нередности във визуализирането на сайта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега