Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Добрев: Министрите в кабинет на ГЕРБ няма да бъдат политически лица от партията

Добрев: Министрите в кабинет на ГЕРБ няма да бъдат политически лица от партията

"Проф. Габровски е кандидат за премиер и министрите ще бъдат от неговия ранг. Няма да има политически лица от ГЕРБ сред тях. Ако не го подкрепят - не знам какво искат другите партии"

Министрите в кабинет на ГЕРБ няма да бъдат политически лица от партията. Това каза депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в студиото на “Здравей, България”. “Ние правим всички усилия. Не искат Борисов за премиер, нито някоя партийна фигура. Проф. Габровски е кандидат за премиер и министрите ще бъдат от неговия ранг. Няма да има политически лица от ГЕРБ сред тях. Ако не го подкрепят - не знам какво искат другите партии”, каза Добрев. 

Той коментира брифингa, който ГЕРБ даде в сряда, когато хвърли обвинение към ПП, че не са подкрепили идеите им за законопроект, който би довели до по-ниски цени на петрола у нас. В законопроектът на ГЕРБ се предлага “Лукойл” на прави вноска във Фонда за енергийна сигурност.

“Нашето предложение казва, че нас не ни интересува къде са регистрирани “Лукойл”. Обаче, след като внасят руски петрол и нашата държава им е дала тази дерогация, то разликата в цената между руски петрол и Брент ще я внасят във Фонда, и ние тази разлика ще я връщаме на потребителите”, обясни Добрев.

 “Това е единственият механизъм, с който ние можем да бъдем сигурни, че България ще получи някакви пари и че потребителите ще бъдат компенсирани за скъпата цена на горивата”, допълни той. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега