Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Доброволци от ГЕРБ повече от месец подкрепят служителите на РЗИ Бургас

Доброволци от ГЕРБ повече от месец подкрепят служителите на РЗИ Бургас

Днес дежурство, със служителите на РЗИ, поеха председателят на Общинския съвет проф. Севдалина Турманова и зам.-областният управител Владимир Крумов.

Повече от месец, всеки ден, доброволци от структурите на ГЕРБ-Бургас ежедневно са доброволци към Регионалната здравна инспекция (РЗИ).С кампанията се ангажираха всички народни представители, общински съветници, зам.-областен управител и 14 клуба към структурите на партията. 

С личните си автомобили, разделени на няколко лъча, те се включват в екипите, които отиват до домовете на граждани с установен Ковид-19. На посочените адреси здравните власти връчват заповеди за карантина. Поради голямата територия на Бургаска област РЗИ изпитва затруднение с осигуряването на превоз на служителите си, на които се налага да обхождат десетки адреси сами.

Очаква се заповедите да започнат да се връчват по алтернативни начини, след като Народното събрание прие поправките в Закона за здравето на второ четене. Все още, обаче, новите текстове на са влезли в сила.

Днес дежурство, със служителите на РЗИ, поеха председателят на Общинския съвет проф. Севдалина Турманова и зам.-областният управител Владимир Крумов. Двамата видяха на място току-що монтираният фризер, в който ще бъдат съхранявани първите ваксини срещу Ковид 19. Бургас е вторият град в страната, който разполага с такъв хладилник.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега