Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Два мобилни оператора вдигат цените от Нова година

Два мобилни оператора вдигат цените от Нова година

С до 5% по-високи сметки за предоставяните им услуги се очаква да заплащат потребителите на два мобилни оператора у нас.

С до 5% по-високи сметки за предоставяните им услуги се очаква да заплащат потребителите на два мобилни оператора у нас. "А1 България“  и "Теленор" разпратиха вече SMS известия и/или качиха информация в сайтовете си за въвеждането на промяна в абонаментните такси от догодина. Ето какво гласят съобщенията им:

"С цел да продължим да предоставяме висококачествени услуги и в съответствие с условията на договорите, цената на месечните абонаменти ще бъде увеличена със средногодишния индекс на потребителските цени (ИПЦ) за 2020 г. и за 2021 г., публикуван от Националния статистически институт (НСИ).Увеличението ще бъде отразено във фактурите, издавани след 5 февруари 2022 г. и се очаква да бъде общо около 5%. Официалният средногодишен ИПЦ за 2020 г. е 1,7%, а ИПЦ за 2021г. ще бъде публикуван от НСИ през януари 2022 г.Индексацията ще се приложи за частните и бизнес клиентите на "Теленор" с абонаментни планове". Това съобщиха официално от "Теленор".

Съобщението поместено на официалната интернет страница на оператора А1 гласи следното:

Уважаеми клиенти, 
Уведомяваме ви, че "А1 България“ ЕАД ще индексира месечните абонаментни такси по договорите за ползване на телекомуникационни услуги с обявения от Националния статистически институт средногодишен индекс на потребителските цени за предходната година (Средногодишни ИПЦ, предходната година = 100).Индексът за 2020 г. е 1,7 %Индексът за 2021 г. ще бъде обявен в началото на следващата година, като се очаква да е около 2,4% Описаната индексация е предвидена в договорите и съответните Общи условия към тях и ще се приложи едновременно за двата периода през първото 3-месечие на 2022 г.По този начин ще бъде избегнато неудобството от няколко последващи краткосрочни промени в сметките и крайната сума от индексирането ще е по-ниска в сравнение с извършването му на две стъпки. Това ще ни позволи да продължим да инвестираме в нашите продукти и услуги.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега