Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Двама нови съветници влизат в Общинския съвет

Двама нови съветници влизат в Общинския съвет

По време на първата следизборна сесия на Общинския съвет в Бургас, която се провежда днес, в групата на НФСБ влизат двама нови съветници. Те попълват местата на Валентин Касабов и Християн Митев, които станаха народни представители от коалиция „Патриотичен фронт НФСБ- ВМРО”.

По време на първата следизборна сесия на Общинския  съвет в Бургас, която се провежда днес, в групата на НФСБ влизат двама нови съветници.  Те попълват местата  на Валентин Касабов и Християн Митев, които станаха народни представители от коалиция „Патриотичен фронт НФСБ- ВМРО”. Техните места ще бъдат заети от Манук Манукян и Ваня Чечева. Интересното е, че Ваня Чечева влиза с място от НФСБ, но на последните парламентарни избори беше в листата на БСП. Сега най-вероятно тя ще се ориентира към червените редици в ОбС.

Дневният ред на сесията включва  47 докладни записки. Заседанието ще започне с предложението Бургас да има нови четирима почетни граждани. Режисьорът проф.Георги Дюлгеров и Кольо Тодоров, както и посмъртно Петко Росен, д-р Дянко Пръвчев. Следва отчет за изпълнение на бюджета по приходите и разходите на Общината от Красимир Стойчев, зам.-кмет на Бургас. Той също така ще иска извършване на вътрешнокомпенсирани промени в бюджета и разчета за финансиране на капиталовите разходи за 2014 г.  

Зам.-кметът по култура и образование Йорданка Ананиева е входирала докладна записка за създаване на общинско предприятие „Чистота еко“. Съветниците ще трябва да гласуват и предоставянето за стопанисване и управление на общинско предприятие „Спортни имоти“ на закрития плувен басейн н к-с „Меден рудник”.

Сред интересните докладни е и определянето на минимални цени на таксиметровите превози на територията на общината. От НФСБ отново предлагат намаляване на местните глоби и такси.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега