Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дядо Коледа ще зарадва поморийските деца и в събота

Дядо Коледа ще зарадва поморийските деца и в събота

Многобройните писма от специалната пощенска кутия в Поморие, адресирани до Дядо Коледа, вече пристигнаха при белобрадия старец. Децата от черноморския град споделиха своите мечти и очаквания в повече от 60 писма.

Многобройнитеписма от специалната пощенска кутия в Поморие, адресирани до Дядо Коледа, вечепристигнаха при белобрадия старец.Децата от черноморския град споделиха своите мечти и очаквания в повече от 60 писма.

Среднай-желаните подаръци от момчетата тази година са STAR WARS меч, PLAYSTATIONконзола, конструктори, летящи сфери, колички и полицейски белезници. Момичетатаискат комплекти за маникюр, грим и прически, чанти с аксесоари и най-красивитекукли на героите от „Замръзналото кралство”. Има и деца, които не очакватподаръци, а си пожелават здраве за семейството и приятелите си, други пък искатживо кученце или котенце за подарък.

Това съобщиха помощниците на Дядо Коледа,които изпратиха следното съобщение:

„Скъпи деца,

Дядо Коледа много се зарадва, когато прочете вашите писма, изпълнени с милидуми и красиви рисунки! Докато чакате работливите джуджета да подготвят подаръците за вас и задецата по цял свят, Дядо Коледа реши да ви награди с много празничнонастроение, като гостува в Поморие и ви изненада със своя чуден смях,придружен с много песни, танци и игри! 

В неговия чувал и този път ще имадарове за всички малчугани, както и специални подаръци за всички, които горазвълнуваха с писмата си!”

Коледнотопарти на Дядо Коледа ще бъде на 19.12.2015 г. (събота), от 13:00 часапред Коледната къщичка в градинката до църквата, а ако времето не позволяваигри на открито, добрият старец ще ви чака във фоайето на НЧ „Просвета 1888”.За всички,които написаха писма и за всички, които все още на са – заповядайте да сезабавляваме заедно!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега