Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дъжд и гръмотевици ни очакват днес и утре

Дъжд и гръмотевици ни очакват днес и утре

България ще изпрати април с дъжд и гръмотевици, показват прогнозите на НИМХ към БАН. Днес се очакват краткотрайни валежи, на места придружени с гръмотевици. Над източните райони се очакват количествата – до 4-5 л/кв.м, в северозападните - до 10-12 л/кв.м. Това ще даде старт на поредица от дъждовни и мрачни пролетни дни.

България ще изпрати април с дъжд и гръмотевици, показват прогнозите на НИМХ към БАН. Днес се очакват краткотрайни валежи, на места придружени с гръмотевици. Над източните райони се очакват количествата – до 4-5 л/кв.м, в северозападните - до 10-12 л/кв.м. Това ще даде старт на поредица от дъждовни и мрачни пролетни дни.

В сряда превалявания ще има на повече места в Източна България и в южните райони. Количествата – предимно от 1 до 5 л/кв.м, в отделни райони на Родопите – до 15-20 л/кв.м. Възможни са краткотрайни  интензивни превалявания в следобедните часове. В четвъртък вероятността за валежи е много малка.

Водните количества на по-голяма част от наблюдаваните реки в страната са над праговете за високи води и са в процес на постепенно понижение, съобщават от екоминистерството. През изминалото денонощие нивата на реките са се изменили незначително + 9см – - 10 см.

Лошото време ще продължи до края на седмицата, като най-интензивни валежи се очакват през уикенда. До събота ще се усеща чувствително понижение в температурите. В началото на следващата седмица синоптиците очакват подобрение на времето.

В Бургас температурите ще се задържат около 20-23, като захладняване се очаква в края на седмицата и през уикенда. Най-интензивни ще са валежите в сряда и в събота. Вятърът през следващите дни ще бъде слаб, до умерен. Температурата на морската вода е около 14 градуса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега