Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дъждовете продължават и утре, 12 области обявиха "жълт код"

Дъждовете продължават и утре, 12 области обявиха "жълт код"

Дъждовно ще бъде времето и утре. "Жълт код" за обилни валежи е обявен за сряда в общо 12 области - Сливен, Ямбол, Шумен, Разград, Търговище, Стара Загора, Хасково, Пловдив, Кърджали, Пазадржик, Смолян и Благоевград.

Дъждовно ще бъде времето и утре, показва прогнозата на НИМХ към БАН. "Жълт код" за обилни валежи е обявен за сряда в общо 12 области - Сливен, Ямбол, Шумен, Разград, Търговище, Стара Загора, Хасково, Пловдив, Кърджали, Пазадржик, Смолян и Благоевград. Там се очакват количества до 20-30 л./кв. м. Максималните температури ще бъдат между 20 и 26 градуса, по Черноморието - 23 градуса.

В Бургас се очакват краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Ще духа слаб вятър, първо от северозапад, а след обяд - от североизток. В четвъртък температурите в цялата страна ще се понижат. Очаква се живакът да достигне максимум от 17-21 градуса, в Бургас - около 20. Валежите ще продължат, като по крайбрежието ще бъдат придружени от гръмотевици.

Синоптиците предвиждат повишение на температурите през уикенда. Тогава се очаква дъждовете да спрат и времето да се проясни. Предварителните прогнози показват максимум от 25 градуса през следващата седмица в Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега