Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ед Шийран идва в България

Ед Шийран идва в България

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в 10:00 ч. на 26 октомври 2023 г.

Ед Шийран идва в България. На 31 август 2024 година той ще зарадва българските си фенове с концерт на стадион „Васил Левски“. Събитието е част от турнето „+ - = ÷ x“ Mathematics в Азия и Европа, съобщават организаторите от Fest Team.

Предстоящата обиколка на двата континента е първа от 2019 г. насам, а европейските концерти са продължение на миналогодишната му визита на Стария континент.„Новините идват непосредствено след супер успешното му турне в САЩ, където Ед постави множество рекорди по посещаемост, включително – на стадион SoFi в Лос Анджелис и стадион MetLife в Ню Джърси, като на последния – артистът направи рекорд по най-голяма посещаемост на концерт в САЩ за един ден в историята“, разказват от Fest Team.

Само през тази година Шийран издаде два албума - "-" (Substract) и Autumn Variations, като и двата достигнаха до №1 в целия свят. И двата албума, резултат от работата на певеца с Аарон Деснър от The National, получиха изключително позитивни отзиви от критиката и публиката.

Първият концерт е на 27 януари в Осака, Япония. Следват Тайван, Тайланд, Сингапур, Малайзия, Индонезия, Филипините, Индия, Полша, Унгария, Чехия, Литва, Хърватия, Сърбия, Румъния, Бахрейн, Дубай, Кипър, Малта и Тенерифе. Билетите ще бъдат пуснати в продажба в 10:00 ч. на 26 октомври 2023 г. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега