Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Екълстоун иска Гран При на Лондон

Екълстоун иска Гран При на Лондон

Босът на Формула 1 Бърни Екълстоун е готов да промотира Гран При на Лондон, което ще минава покрай едни от най-големите забележителности в града, твърди британския вестник „The Times”.

Босът на Формула 1 Бърни Екълстоун е готов да промотира Гран При на Лондон, което ще минава покрай едни от най-големите забележителности в града, твърди британския вестник „The Times”.

Според изданието Екълстоун е готов да промотира надпреварата в градските условия на столицата на Великобритания, като трасето ще минава покрай някой от най-известните места в Лондон, включително Бъкингамския дворец и Трафалгър Скуеър.

Смята се, че цялата подготовка на зрелищния старт от Формула 1 би струвала 35 милиона британски лири, а според редица маркетингови експерти то ще генерира печалби от над 100 милиона от същата валута, които ще бъдат влети в икономиката на Лондон, чрез зрители и туристи на града. Екълстоун, който отдавна е голям привърженик на идеята разкри последните Формула 1 новини от острова: „По начина, по който нещата стоят сега ние може да покрием разходите по организацията на старта. Ако получим удобрение от общината и всичко изглежда добре, смятам че може да направим проекта реалност.”

„Би било фантастично, ще е добре за Лондон, ще е добре за Англия – много по-добре отколкото Олимпиадата.” Смята се, че плановете за организацията на събитието ще бъдат представени в Кралския Автомобилен клуб на улица „Пал Мал” тази седмица. На събитието ще присъства лично Екълстоун, заедно с двама от пилотите във Формула 1 Дженсън Бътън и Люис Хамилтън, които ще участват в 3D симулация, включваща надпревара по бъдещото трасе на пистата.

За всички, които предпочитат високите скорости, а не футболни новини и прогнози Бундеслига, в края на следващата седмица ще се проведе зрелищния старт в Гран При на Великобритания.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега