Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Експеримент в неделя ще покаже дали ще отворят парковете за разходка на родители с малки деца

Експеримент в неделя ще покаже дали ще отворят парковете за разходка на родители с малки деца

По думите на Мутафчийски този експеримент ще покаже дали ще отворят парковете за разходка на родители с малки деца за всички градове.

Ръководителят на Националния оперативен щаб генерал Венцислав Мутафчийски изрази надежда, че може да бъдат отворени парковете за разходка на деца с родители при спазване на съответните изисквания.Националният оперативен щаб ще препоръча кметовете да определят реда и подробностите за посещение на паркове. Това ще стане след експеримент, който ще се проведе неделя в столицата по предложение на кмета Йорданка Фандъкова.

Вчера пред журналисти тя коментира, че е предложила да се създаде организация, така че да може да се пуснат само родители с малки деца в парковете, и то в определени часове по определени маршрути, за да се гарантира еднопосочно движение. 

По думите на Мутафчийски този експеримент ще покаже дали ще отворят парковете за разходка на родители с малки деца за всички градове. "В неделя ще се проведе учение или експеримент, при който ще се създаде организация за посещение на паркове. Ще се извърши наблюдение дали това нещо се спазва. Искрено се надяваме, че хората ще спазват физическата дистанция и ще стане възможно да могат да се разхождат в парковете", каза на ген. Венцислав Мутафчийски.

На въпрос каква какво се разбира под "малки деца" и каква ще бъде възрастта, той отговори, че годините ще бъдат определени от кметовете. „Нашата препоръка ще бъде градоначалниците във всеки град да определят реда и подробностите по посещението на такива места“, поясни той. „Тази сутрин четох, че в Австралия отново са забранени плажовете, защото се оказва, че се спазват мерките за физическа дистанция известно време, след което има нарушения и съответно властите взимат мерки“, допълни ген. Венцислав Мутафчийски.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега