Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Експерт: Ваксина ще има не по-рано от края на годината

Експерт: Ваксина ще има не по-рано от края на годината

Зам.-директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова бе категорична, че ни очаква втора вълна, но по думите й предстои спокоен летен сезон.

"В последните години ние не сме имали сериозна опасност, нещо, което да ни накара да се замислим върху хигиенните си навици. Сега сме осъзнали, че от тях зависи не само ние да се предпазим, но и да предпазим хората около нас". Това коментира в ефира на БНТ зам.-директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова. Тя бе категорична, че ни очаква втора вълна, но по думите й предстои спокоен летен сезон.

"Ваксина ще има не по-рано от края на годината. При всички случаи втората вълна ще е започнала", коментира още проф. Христова. Според нея, много преди ваксината да стане факт ще имаме "доста добра терапия". Към момента много лекарства се пробват и при редица от тях има добри резултати

Тя подчерта, че по-важното е всеки да спазва хигиенните мерки. Комплекс от фактори ще доведе до намаляване на епидемията, обясни професорът. Не можем да разчитаме само и на летните температури.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега