Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Експлозии в склад за боеприпаси край Севлиево

Експлозии в склад за боеприпаси край Севлиево

Експлозии избухнаха в погребите край севлиевското село Ловнидол, съобщават от МВР. Взривовете, които продължават и към момента са започнали към 9,00 часа тази сутрин.

Експлозии избухнаха в погребите край севлиевското село Ловнидол, съобщават от МВР. Взривовете, които продължават и към момента са започнали към 9,00 часа тази сутрин.

Взривил се е погреб на бивше военно поделение, в който са се намирали артилерийски снаряди. При селото, което е на 8 километра от Севлиево, има няколко склада, в които се съхраняват боеприпаси, стопанисвани от частна фирма.

Няма данни за пострадали при експлозиите хора. Районът продължава да е отцепен от полицията, като не се допуска преминаване в периметър от около 2 километра. На мястото има и екипи на „Пожарна безопасност и защита на населението“.

От МВР съобщиха още, че няма непосредствена опасност за хората в района и тяхното имущество. Заради инцидента е създаден кризисен щаб с представители на местната власт и полицията, който се ръководи от областния управител.

На мястото са и главният секретар на МВР Калин Георгиев, министърът на отбраната Аню Ангелов и директорът на огнеборците главен комисар Николай Николов.Това е втори подобен инцидент за последните години. През 2008 г. се взривиха военни складове в Челопечене.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега