Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Емил Илчев с бронз от Балканската лига по канадска борба

Емил Илчев с бронз от Балканската лига по канадска борба

Балканската лига по канадска борба даде среща на осемте най-силни състезатели в категория до 100 кг. Сред тях бе и помориецът Емил Илчев - представител на клуб „Железни ръце” и бронзов медалист от Европейския шампионат. При особено силна конкуренция, Илчев успя да събере 96 точки на лява и 103 на дясна ръка.

Балканската лига по канадска борба даде среща на осемте най-силни състезатели в категория до100 кг. Сред тях бе и помориецът Емил Илчев - представител на клуб „Железниръце” и бронзов медалист от Европейскияшампионат. При особено силна конкуренция, Илчев успя да събере 96 точкина лява и 103 на дясна ръка.

С общ актив от 199 точки крайното класиране гопостави на трето място. На позициите пред него, се наредиха световните шампиони СтоянГолеманов и Митко Петров с равен актив от 235 точки. Четвърто и пето място заеха представители от Румъния. Шести иседми се класираха другите двама българи - Любомир Миланов и Калоян Петров, а румънецътБогдан Стойча остана последен. Турнирът протече изключително оспорвано иподнесе много емоции на зрителите.

Това бе своеобразна подготовка за Емил Илчев, преди участиетому на Световното първенство по канадска борба, което ще се проведе от 26септември до 4 октомври тази година в Куала Лумпур, Малайзия.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега