Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ето как ще се рекламира Бургас като туристически бранд

Ето как ще се рекламира Бургас като туристически бранд

Избраха победителя в конкурса за графична визия на туристическата реклама на Бургас.

Бургас ще се рекламира като туристическа дестинация със своя индивидуална графична визия. Тя бе избрана сред общо 100 предложения. Концепцията, класирана на първо място, както и двама подгласници на победителя, ще получат парична награда.

Автор на излъчения като победител проект за графична идентичност на бранд Бургас е Невена Колева от София. Тя е носител на престижни отличия в сферата на графичния дизайн. Завършила е НХА.

Кандидатите бяха оценявани от 9-членно жури с председател проф. д-р Божидар Йонов, представител и основател на Международното триенале на сценичния плакат - София и член на организационния му комитет. В състава на журито бяха още гл. ас. Ненко Атанасов - НХА, катедра "Плакат и визуална комуникация"; Николай Дубаров - главен художник на Община Бургас; Добрин Вътев - председател на Дружество на художниците - Бургас; Весела Йорданова - директор на дирекция "Култура и връзки с обществеността"; арх. Емил Бурулянов - главен архитект на Община Бургас; Радовеста Стюърт - началник отдел "Туристически политики и дейности"; Живко Табаков - председател на Комисия по туризъм в Общински съвет - Бургас; Соня Енилова - председател на Бургаска регионална туристическа асоциация (БРТА).

"Благодаря на всички творци, които се включиха в конкурса. Предложенията бяха изключително добри и със сигурност са затруднили журито.  Общината планира изложба с всички проекти. Отправяме покана към бургаския бизнес да се запознае с графичните концепции, те са подходящи за различни прояви", обяви зам.-кметът по култура, туризъм и спорт Диана Саватева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега