Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

EVN готови за реакция при аварии по празниците

EVN готови за реакция при аварии по празниците

Общо 76 дежурни екипа на EVN България са в готовност да реагират при необходимост от отстраняване на евентуални аварии по време на предстоящите коледни и новогодишни празнични дни.

Общо 76дежурни екипа на EVN България са в готовност да реагират при необходимост ототстраняване на евентуални аварии по време на предстоящите коледни иновогодишни празнични дни. Дружеството има възможност за включване надопълнителен брой сътрудници и техника при извънредни ситуации, както и даактивира специален кризисен щаб. EVN България ще отдели внимание също и наместата, където по празниците се събират повече хора – зимни курорти, туристическицентрове, вилни зони и др. 

Кактовсяка година дружеството няма да извършва планови ремонти дейности по време наофициалните почивни дни. Такива ще бъдат извършвани само в случай на спешнанеобходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

Като част от текущата подготовка за работа през зимата дружеството е доставилопо места техника, инструменти и материали с оглед осигуряване на авариенрезерв. В това число влиза и доставка на специализирана механизация –високопроходими автомобили, автовишки, моторни шейни, както и АТВ затруднодостъпните райони. Дежурните екипи поддържат връзка с денонощнофункциониращите два специализирани диспечерски центъра на EVN България зауправление на електроразпределителната мрежа, откъдето се осъществява текущ контроли мониторинг на съоръжения. 

Вслучаи на прекъсване на снабдяването клиентите могат да ни сигнализират наспециализираната денонощна линия за повреди 0700 1 0007. При избиране на 0700 10007 клиентите могат да получат информация за вече известни аварии. По тозиначин не е необходимо клиентът допълнително да се свързва със сътрудник оттелефонния център, за да предостави информация за липса на захранване визброените населени места, тъй като аварията е регистрирана и се работи понейното отстраняване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега