Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Европа подкрепя решението Кристалина Георгиева да запази поста си

Европа подкрепя решението Кристалина Георгиева да запази поста си

''Напълно подкрепям решението. Кристалина беше там и се проведе разследване. Обявиха, че й имат доверие, аз съм съгласна с това'', каза Ангела Меркел.

Европейските лидери подкрепят решението на МВФ Кристалина Георгиева да остане на директорския пост във фонда. Ангела Меркел заяви, че проверката на действията на българката е направена и резултатът е ясен, съобщава Nova.

''Напълно подкрепям решението. Кристалина беше там и се проведе разследване. Обявиха, че й имат доверие, аз съм съгласна с това'', каза германският канцлер.

Самата Георгиева твърди, че проверката срещу нея не разваля реномето на МВФ. Тя обяви, че на данните и класациите, които публикува институцията, може да се има пълно доверие.'

'МВФ с подробна и безпристрастна оценка разгледа доказателствата. Бордът заключи, че има пълно доверие в моето управление. Така че мога да продължа да работя със страхотния екип на МВФ и нашите партньори'', коментира Георгиева.

Водещата адвокатска кантора, която изготви критичния документ, изрази недоволство и недоумение. Юристите заявиха, че САЩ са се огънали под натиск на други държави да оставят Кристалина Георгиева на поста.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега