Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Facebook въвежда анонимен логин за платформи и приложения

Facebook въвежда анонимен логин за платформи и приложения

Социалната мрежа Facebook, която малко по малко се превърна в универсален инструмент за регистрация в огромен брой сайтове, платформи и приложения, се готви да въведе т. нар. анонимен логин, съобщава CNN. Става дума за асоцииране на Facebook акаунта с външни платформи, но без да се споделя личната информация, посочвана в профила в социалната мрежа.

Социалната мрежа Facebook, която малко по малко се превърна в универсаленинструмент за регистрация в огромен брой сайтове, платформи и приложения, сеготви да въведе т. нар. анонимен логин, съобщава CNN. Става дума за асоцииране на Facebook акаунта с външни платформи, но без да се споделя личната информация,посочвана в профила в социалната мрежа.

Генералният директор на Facebook – Марк Зукърбърг представи новия проект на годишнатаконференция на разработчиците в Сан Франциско. „Искаме да върнем контрола връцете на хората“, заяви Зукърбърг.  Следтова добави, че новата услуга ще бъде готова през следващите няколко месеца.

Така, когато потребителят избереда се регистрира в сайт, платформа или приложение с акаунта си във фейсбук, самще решава дали и доколко от личната му информация да бъде споделена с външнитеадминистратори.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега