Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Флористи от цялата страна представят модерни инсталации от цветя на "Флора Бургас"

Флористи от цялата страна представят модерни инсталации от цветя на "Флора Бургас"

Впечатляващи флорални инсталации и конструкции от цветя ще посрещнат посетителите на Флора Бургас тази година. Те ще бъдат представени от Асоциацията на флористите в България (АФБ), която участва за първи път на традиционното изложение на цветя в Бургас. Идеите на флористите ще бъдат изложени в централната малка зала на Експозиционен център Флора.

Впечатляващифлорални инсталации и конструкции от цветя ще посрещнат посетителите на ФлораБургас тази година. Те ще бъдат представени от Асоциацията на флористите в България (АФБ), която участва за първи път натрадиционното изложение на цветя в Бургас. Идеите на флористите ще бъдатизложени в централната малка зала на Експозиционен център Флора. 

Изграждането на конструкциите и подготовкатазапочна няколкко дни преди официалното откриване, а за целта пристигат флористиот цялата страна. Бургазлии ще могат да видят един различен от традиционнитевъзприятия поглед върху цветята и аранжирането им.

За всичкилюбители на цветята и хоби заниманията, АФБ ще проведе и Великденскаработилница по флористика  за любители иликакто е познато в професионалните среди „уъркшоп“. Тя ще се състои на 1-ви и4-ти май от 11:00 ч. напълно безплатно и без предварително записване. В уъркшопамогат да вземат участие всички желаещи, както малки така и големи, за да направят първите сикрачки в създаването на малки аранжировки по случай празника Великден. Работилницата ще бъде водена отпрофесионални флористи, членове на АФБ, някои от които носители на награди отнационалните конкурси. 

„Уъркшопът е за всеки, който обича цветята и биискал да борави по-добре с тях. Чрез тови вид леки обучения в приятнатаобстановка на Флора Бургас, ние от АФБ, бихме искали да покажем на хората истинската,съвременната красота на аранжировките от цветя, такава каквато е позната по цялсвят. Всеки ще може да изработи сам аранжировка от цветя с помощта на колегитефлористи и да си я занесе вкъщи за празниците“, представи идеята флорист ЕмилияНиколова – член на АФБ и носител на награди от национaлни конкурси за флористи през 2014 и2015 година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега