Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

F.O. и Peeva отново с нестандартно предложение - пуснаха саундтрак към книга /Видео/

F.O. и Peeva отново с нестандартно предложение - пуснаха саундтрак към книга /Видео/

Продуцент е Zanimation Ltd, текстът е на Михаил Митев - F.O. За микс и мастеринг се погрижи Радослав Стоянов - Studio Gold Label , а видеозаснемането и монтажа са дело на Димитър Николов. Музиката е на Милен Макавеев - Миленския.

F.O. и Peeva изненадаха публиката с различен проект. Този път музикалният тандем пусна саундтрак към романа на Христо Мартинов - "Обещания в спалнята", който излиза в края на месец ноември. Парчето се казва "Аплодисменти", а днес бе официалната му премиера в YouTube канала на "Занималнята", където за по-малко от три часа събра близо 2 000 гледания. Коментарите са десетки, а музикалните маниаци изглеждат повече от доволни от поредната продукция на изпълнителите. 

Продуцент е Zanimation Ltd, текстът е на Михаил Митев - F.O. За микс и мастеринг се погрижи Радослав Стоянов - Studio Gold Label , а видеозаснемането и монтажа са дело на Димитър Николов. Музиката е на Милен Макавеев - Миленския. Медиен партньор на проекта е информационен сайт "PoligrafF".

""Обещания в спалнята" е една емоция запечатана в книга и разтълкувана в песен, видеоклип и илюстрации. Това е един проект за болестта на себеизразяването в по-общ план, а в по-частен е една сбирщина от състояния и емоции разгърнати в голяма палитра. "Обещания в спалнята" се явява четвърта ми книга, зад чийто музикално тълкувание стоят сем. Митеви, зад илюстративното Вили Алекса, а фотографията и графичният дизайн на книгата е дело на Чавдар Калдиев. Благодарен съм за човещината и професионализма заложен в тези хора, както и за възможността да работя с тях", споделя авторът на книгата Христо Мартинов.

А сега ви предлагаме да чуете и видите сайундрака към нея:  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега