Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Танцова школа Естрела и Олга Мохова, отпразнуваха 15 години на сцена в Бургас

Танцова школа Естрела и Олга Мохова, отпразнуваха 15 години на сцена в Бургас

Специалните гости на събитието, F.O.&PEEVA, бургаското дуо от ЗАНИМЕЙШЪН заедно с момичетата на школата от балет CATS направиха страхотно шоу!

В препълнената зала на Културен Дом НХК, танцова школа Естрела и Олга Мохова отпразнуваха своя юбилей - 15 години на сцена! 

Ученици на школата представиха грандиозен спектакъл с много сценични ефекти, феерия от светлини, мултимедия и ефектни костюми.

Близо 100 възпитанички на школата се качиха на сцената и създадоха празнично настроение в залата.  За пореден път учениците на школата демонстрираха високи постижения в творчеството и танцовото изкуство.

В двучасов спектакъл бяха представени хореографии в различни танцови стилове - modern, show dance, acro dance, Disco, MTV dance, hip hop, Ladies Style. Част от тях са хореографии, вече заслужили почетно място в репертоара на школата, а новите хореографии също очароваха публиката и дадоха своята заявка за нови отличия в предстоящия конкурсен сезон.

Спектакълът беше разделен в различни стилове. Всяка хореография беше съпроводена от ефектни мултимедийни изображения. Кратка история за школата и разказ за някои от любопитните моменти, награждавания, пътувания в чужбина, участия в телевизионен формат "България търси талант" и други постижения на възпитаници на школата бяха излъчвани между изпълненията.             

Специалните гости на събитието,  F.O.&PEEVA, бургаското дуо от ЗАНИМЕЙШЪН заедно с момичетата на школата от балет CATS направиха страхотно шоу!    

Сред официалните гости бяха: Диана Саватева – зам. - кмет" Култура и вероизповедания",  Милко Кралски, представители от Ротари клуб Бургас – Пиргос и учители от ОУ „Елин Пелин“, Вирджиния Иванова – финансов директор на LIFE HOSPITAL и  Иван Христов – управител на транспортна фирма KIA EXPRESS.          

Мултимедия, видео монтаж и графично оформленение бяха изпълнени от Живко Тодинов.       

Режисьор, сценарист, хореограф, танцьор, дизайнер на костюми, организатор и основател на школата е Олга Мохова.      

Помощник треньор, организатор, хореограф и танцьор – Камелия Царева
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега