Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 20 интригуващи събития за 50-годишния юбилей на АЕГ "Гео Милев"

Над 20 интригуващи събития за 50-годишния юбилей на АЕГ "Гео Милев"

Публична реч и беседа в стил „Хайд парк“, тематичен филм, два концерта и изложба – базар са акцентите в интересната празнична програма.

Едно от най-елитните училища в Бургас - Английска езикова гимназия „Гео Милев” - ще отбележи своя 50-годишен юбилей с десетки интересни прояви. Събитията са с начало 15 февруари и ще продължат до края на месец май.

Публична реч и беседа в стил „Хайд парк“, тематичен филм, два концерта и изложба – базар са акцентите в интересната празнична програма.„Нашите ученици са гордост за обществото. През годините те са доказани специалисти в обществения, икономическия, социалния и културния живот на града и страната. Мнозина от тях разнасят славата на бургаската английска гимназия по света. Ние, техните преподаватели, се стремим да им бъдем опора, за да сбъдват мечтите си. Това са ангажирани млади хора, които искат да успяват и знаят как да го постигнат.” – сподели Жаклин Нейчева, директор на гимназията.

Празничната програма е насочена към всички минали, настоящи и бъдещи възпитаници, учители и родители на английска гимназия "Гео Милев".Начало на проявите дават две събития - конкурс за литература и изобразително изкуство на тема „Моето училище – моят свят” и писане на текст за химн на училището - те са предизвикателство към всеки, който има отношение към писаното слово. Следва общинското онлайн състезание „Човекът е всичко”. 

Наред с това в програмата са включени интересни презентации, състезания по природни науки и по устен превод от английски, китайски и португалски, четения, викторина, семинар по финансова грамотност и др.  На 16 април, от 18.00 часа, ще бъде излъчен филм за историята за АЕГ „Гео Милев”. Тогава е и представянето на юбилейния годишник на гимназията. 

Музикално-поетичен спектакъл по стихове на Петя Дубарова със заглавие „На времето светлия ход…” ще се проведе на 22 април. И двете събития са с начален час 18.00 и ще се проведат в Културния дом на нефтохимика.Интересен двубой по баскетбол в зала „Бойчо Брънзов” ще събере бивши и настоящи възпитаници на гимназията на 29 април от 12 часа. В програмата са предвидени още благотворителна изложба-базар в КЦ „Морско казино” от 07 до 12 май и голям концерт в Летния театър на 14 май.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега